Mis nooit meer een oproep met de gsm-versterker van Mercuron

*geen kosten aan verbonden en tot een bepaalde grootte

De voordelen van ons systeem

Gsm-versterker voor alle technologieën (2G, 3G, 4G & 5G)

Onze apparatuur versterkt elke technologie, zodat elk apparaat (ook oude mobiele telefoons) kan profiteren van de versterking.

Geen beperking op gelijktijdige gesprekken

Wij kunnen het gsm-signaal voor een onbeperkt aantal toestellen tegelijk versterken. Of het nu gaat om bellen, surfen op het internet, of het verzenden van tekstberichten, al deze technologieën worden tegelijkertijd verbeterd.

Ontvang elke Europese operator

Onze technologie werkt met alle operatoren. Bovendien versterken we het gsm-signaal voor alle operatoren tegelijk.

Hoe gaan we te werk?

Pijlen naar beneden

Site survey

Tijdens deze vrijblijvende site survey bepalen we de technische setup van onze installatie en de huidige staat van het gsm-signaal in het gebouw.

Installatie en indienststelling

Wij bieden een totaaloplossing, Dit betekent dat de volledige installatie, inclusief de plaatsing van de kabel en installatie, door ons wordt uitgevoerd. We hebben teams voor overdag en ‘s nachts, zodat we jullie dagelijkse operaties zo min mogelijk verhinderen.

Dienst na verkoop

Bij de installatie van onze versterker denken we met jullie reeds na over de toekomstig bedrijfs set up, zodat onze installatie toekomstige processen niet tegenwerken. Zijn er toch onvoorziene veranderingen of problemen met de installatie dan staan we je te hulp. Wij staan garant voor een goede werking van onze installaties.

After sales service foto
Logo kliniek Sint-Jan
deca logo
Logo Rivierenland
logo daikin
Logo Ibis hotel
Trend tv logo
AZ Zeno logo
Renson logo
Mediahuis
Miwa logo