Gumption

Mercuron maakt deel uit van de Gumption Group, wat maakt dat wij via onze mede-members beroep kunnen doen op tal van expertises. Op deze manier kunnen we als bedrijf een nog accuratere service verlenen. Daarnaast zorgen de centrale diensten van Gumption ervoor dat wij ons meer kunnen focussen op onze klanten en onze missie: jouw noden in de draadloze communicatie aanpakken.

Hand Gumption (links)
Hand Gumption (rechts)

Wat en wie is Gumption?

Gumption bestaat momenteel uit een 15- tal ondernemingen met gezamenlijk meer dan 800 werknemers in België, Nederland en Luxemburg. Ze zijn een drijvende factor achter de digitale transformatie bij hun klanten dankzij hun uniek ecosysteem en de 360° aanpak. Dit slaat op het feit dat we meerdere (tot vaak alle) problemen kunnen tackelen met de kennis die we bezitten in de bedrijven onder Gumption.

De term die Gumption, en bijgevolg ook wij, hiervoor gebruiken is co-creation. Door out of the box ideeën aan te brengen, met kennis die vloeit uit de verschillende bedrijven, kunnen wij vaak een vakoverschrijdende oplossingen aan de klant bieden. Daarnaast kunnen wij onze diensten en producten steeds verder ontwikkelen dankzij de kennis van van de verschillende bedrijven die tezamen komt onder de koepel Gumption.

Graag meer informatie over Gumption? Dat vind je op hun website! (https://www.gumption.eu/)

Gumption en Mercuron logo

De drie hubs

Gumption verdeeld de bedrijven onder haar noemer in drie categorieën, namelijk: Experience, Smart Technology (o.a. Mercuron) en Business Processes.

Gumption experience

Onder Experience verstaan we bedrijven die een meerwaarde kunnen leveren op vlak van emotie en gevoel. Wat bedoelen we hier mee? Denk maar aan bedrijven die nieuwe websites ontwikkelen, employer branding strategieën ontwikkelen en uitvoeren, verpleging voor tal van projecten voorzien en microlearning platformen ontwikkelen en implementeren voor jouw bedrijf!

Het Smart Technology luik is veruit de meest uitéénlopende van de drie hubs. Onder Smart Technology vind je bedrijven die zich specialiseren in laadpalen, IT infrastructuur en.. Mercuron! De specialist in draadloze communicatie (in het geval je dit nog niet wist 😉 ).

Gumption Smart Technology
Gumption business processes

Het derde luik is de Business processes hub. Heb je een uitdaging met jouw ERP, CRM, data flow of supply Chain? Dan zit je goed bij één van de SAP en BI bedrijven die de noden van jouw bedrijf in detail zal bekijken en de gepast oplossing kan bieden. Daarnaast zijn er nog enkele uitlopers met een zeer specifiek doel en dienst. Dit gaat van software testing tot software om de VIP formules tijdens sportevenementen feilloos te laten verlopen. 🤯

Enkele bedrijven in de kijker

Toevallig ook op zoek naar betere communicatie in jouw gebouw? We maken één allesomvattende offerte en het zal voor jou voordeliger zijn!