Mis nooit meer een oproep met de gsm-signaal versterker van Mercuron

Onze operator onafhankelijke oplossing zorgt een stabiel en continu bereik. Voor alle provider en alle technieken tegelijk.

De voordelen van Mercuron gsm-versterking

2G tot het nieuwe 5G

Onze gsm-versterker verbetert elke technologie, op deze manier kan elk apparaat (ook oudere gsm’s) genieten van de versterking.

Icon europese operators
Icon geen beperking op telefoontjes

Ontvang elke Europese operator

Onze apparatuur maakt geen onderscheid in signalen van operatoren. Alles signalen worden tegelijk versterkt. Dit resulteert in een sterker signaal voor elke operator! 

Producten logo

Honderden klanten die tegelijk willen bellen? Geen probleem!

Het aantal personen die op eenzelfde moment van de versterking kan genieten is ongelimiteerd. Dit is inclusief surfen op het internet, sms’jes versturen, bellen etc. Elke toepassing waar een gsm-signaal voor nodig is kan door iedereen tegelijkertijd worden gebruikt.

Verlaagt de straling in jouw gebouw

Een gsm die moeilijk een signaal oppikt zal steeds meer straling uitzenden dan een toestel met een sterk signaal. Onze gsm-vertserkers zenden tot 50x minder straling uit dan een toestel met een slechte ontvangst. Een goed signaal heeft dus niet enkel praktische voordelen.

De voordelen van onze gsm-versterking

Icon europese operators

2G tot het nieuwe 5G

Onze apparatuur versterkt elke technologie, op deze manier kan elk apparaat (ook oudere gsm’s) genieten van de versterking.

Icon geen beperking op telefoontjes

Ontvang elke Europese operator

Onze apparatuur maakt geen onderscheid in signalen van operatoren. Alles signalen worden tegelijk versterkt. Dit resulteert in een sterker signaal voor elke operator!

Honderden klanten die tegelijk willen bellen? Geen probleem!

Het aantal personen die op eenzelfde moment van de versterking kan geniet is ongelimiteerd. Dit is inclusief surfen op het internet, sms’jes versturen, bellen etc. Elke toepassing waar een gsm-signaal voor nodig is kan door iedereen tegelijkertijd worden gebruikt.

Verlaagt de straling in jouw gebouw

Een gsm die moeilijk een signaal oppikt zal steeds meer straling uitzenden dan een toestel met een sterk signaal. Onze apparatuur zenden tot 50x minder straling uit dan een toestel met een slechte ontvangst. Een goed signaal heeft dus niet enkel praktische voordelen.

Hoe werkt onze gsm-signaal versterker?

Antenne op het dak

Op het dak plaatsen we een buitenantenne. Voorafgaan de plaatsing, bepalen we de optimale positie om een zo goed mogelijk signaal van alle operatoren te ontvangen. Op bedrijfsgebouwen maken we gebruik van directionele antennes, maar indien noodzakelijk kunnen we gebruik maken van omni-directionele antennes. Omni-directionele antennes gebruiken we op jachten en schepen.

De mercuron gsm-versterker doet zijn werk

De buitenantenne vangt een gsm-signaal op, waarna deze via onze coax kabels naar binnen wordt gestuurd. Eenmaal binnen komt dit signaal terecht bij de gsm-versterker. Deze versterker is in staat om alle frequenties; technologieën (2G tot 5G), en alle operatoren, gelijk te versterken.

Signaal uitzenden via de binnenantenne

Eenmaal versterkt gaat het signaal, alweer via de coax kabel, naar de binnenantennes die we installeerden op de plekken waar we het signaal moesten versterken. De binnen antennes zenden het versterkt signaal uit, waarna al jouw werknemers en klanten van een beter bereik kunnen genieten.

Hoe gaan we te werk?

Voorstudie afbeelding

Kennismaking

Vooraleer we een site survey uitvoeren komen we graag eens op gesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en komen we te weten wat ieders verwachtingen en noden zijn rond de samenwerking.

Site survey

Tijdens de site survey bepalen we de technische setup van onze installatie. Voorafgaand meten we eerst overal het signaal en bekijken waar er versterking nodig is. Het kan zijn dat sommige plekken een voldoende signaal ontvangen. Is dit het geval, dan moeten we niet het volledige gebouw versterken.

Site survey afbeelding
Timeline background
Installatie en indienststelling

Installatie en indienststelling

Wij bieden een totaaloplossing, Dit betekent dat de volledige installatie, inclusief de plaatsing van de kabel en installatie van de gsm-versterker, door ons wordt uitgevoerd. We hebben teams voor overdag en ‘s nachts, zodat we jullie dagelijkse operaties zo min mogelijk verhinderen.

Dienst na verkoop

Bij de installatie van onze versterker denken we met jullie reeds na over de toekomstig bedrijf set up, zodat onze installatie toekomstige processen niet tegenwerken. Zijn er toch onvoorziene veranderingen of problemen met de installatie dan staan we je te hulp. Wij staan garant voor een goede werking van onze installaties. (link naar after sales informatie)

After sales service foto

Klaar voor een betere communicatie?

Logo Mercuron

Hoe verschillen wij met de Mobile Coverage Extender van jouw provider?