Mis nooit meer een oproep met de gsm-versterker van Mercuron

Onze operator onafhankelijke oplossing zorgt een stabiel en continu bereik. Voor alle provider en alle technieken tegelijk.

De voordelen van onze gsm-versterker

2G tot het nieuwe 5G

Onze gsm-versterker verbetert elke technologie, op deze manier kan elk apparaat (ook oudere gsm’s) genieten van de versterking.

Icon europese operators
Icon geen beperking op telefoontjes

Ontvang elke Europese operator

Onze apparatuur maakt geen onderscheid in signalen van operatoren. Alles signalen worden tegelijk versterkt. Dit resulteert in een sterker signaal voor elke operator! 

Producten logo

Honderden klanten die tegelijk willen bellen? Geen probleem!

Het aantal personen die op eenzelfde moment van de versterking kan genieten is ongelimiteerd. Dit is inclusief surfen op het internet, sms’jes versturen, bellen etc. Elke toepassing waar een gsm-signaal voor nodig is kan door iedereen tegelijkertijd worden gebruikt.

Verlaagt de straling in jouw gebouw

Een gsm die moeilijk een signaal oppikt zal steeds meer straling uitzenden dan een toestel met een sterk signaal. Onze gsm-vertserkers zenden tot 50x minder straling uit dan een toestel met een slechte ontvangst. Een goed signaal heeft dus niet enkel praktische voordelen.

De voordelen van onze gsm-versterking

Icon europese operators

2G tot het nieuwe 5G

Onze apparatuur versterkt elke technologie, op deze manier kan elk apparaat (ook oudere gsm’s) genieten van de versterking.

Icon geen beperking op telefoontjes

Ontvang elke Europese operator

Onze apparatuur maakt geen onderscheid in signalen van operatoren. Alles signalen worden tegelijk versterkt. Dit resulteert in een sterker signaal voor elke operator!

Honderden klanten die tegelijk willen bellen? Geen probleem!

Het aantal personen die op eenzelfde moment van de versterking kan geniet is ongelimiteerd. Dit is inclusief surfen op het internet, sms’jes versturen, bellen etc. Elke toepassing waar een gsm-signaal voor nodig is kan door iedereen tegelijkertijd worden gebruikt.

Verlaagt de straling in jouw gebouw

Een gsm die moeilijk een signaal oppikt zal steeds meer straling uitzenden dan een toestel met een sterk signaal. Onze apparatuur zenden tot 50x minder straling uit dan een toestel met een slechte ontvangst. Een goed signaal heeft dus niet enkel praktische voordelen.

Hoe werkt onze gsm-versterker?

Antenne op het dak

Op het dak plaatsen we een buitenantenne. Voorafgaan de plaatsing, bepalen we de optimale positie om een zo goed mogelijk signaal van alle operatoren te ontvangen. Op bedrijfsgebouwen maken we gebruik van directionele antennes, maar indien noodzakelijk kunnen we gebruik maken van omni-directionele antennes. Omni-directionele antennes gebruiken we op jachten en schepen.

De mercuron gsm-versterker doet zijn werk

De buitenantenne vangt een gsm-signaal op, waarna deze via onze coax kabels naar binnen wordt gestuurd. Eenmaal binnen komt dit signaal terecht bij de gsm-versterker. Deze versterker is in staat om alle frequenties; technologieën (2G tot 5G), en alle operatoren, gelijk te versterken.

Signaal uitzenden via de binnenantenne

Eenmaal versterkt gaat het signaal, alweer via de coax kabel, naar de binnenantennes die we installeerden op de plekken waar we het signaal moesten versterken. De binnen antennes zenden het versterkt signaal uit, waarna al jouw werknemers en klanten van een beter bereik kunnen genieten.

Klanten met een perfect gsm-signaal

featured image voor de case over DECA packaging

DECA packaging

Deca Packaging Group werkt efficiënter dankzij Mercuron Case overzicht Wie is DECA Packaging Group? Met meer dan 40 jaar ervaring in de voedingsindustrie, is DECA

Lees meer »
De koer van crematorium UITZICHT

Crematorium UITZICHT

Creamtorium UITZICHT is ten allen tijde bereikbaar Cases overzicht Wie is Psilon en het crematorium UITZICHT? Psilon is een samenwerking van 22 gemeenten uit de

Lees meer »
Phone in hand with blue background

Word jij ons volgende succesverhaal?

Klaar voor een betere communicatie?

Logo Mercuron

Hoe gaan we te werk?

Voorstudie afbeelding

Kennismaking

Vooraleer we een site survey uitvoeren komen we graag eens op gesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en komen we te weten wat ieders verwachtingen en noden zijn rond de samenwerking.

Site survey

Tijdens deze vrijblijvende site survey bepalen we de technische setup van onze installatie. Voorafgaand meten we eerst overal het signaal en bekijken waar er versterking nodig is. Het kan zijn dat sommige plekken een voldoende signaal ontvangen. Is dit het geval dan moeten we niet het volledige gebouw versterken en zal de finale kost ook minder zijn.

Site survey afbeelding
Timeline background
Installatie en indienststelling

Installatie en indienststelling

Wij bieden een totaaloplossing, Dit betekent dat de volledige installatie, inclusief de plaatsing van de kabel en installatie van de gsm-versterker, door ons wordt uitgevoerd. We hebben teams voor overdag en ‘s nachts, zodat we jullie dagelijkse operaties zo min mogelijk verhinderen.

Dienst na verkoop

Bij de installatie van onze versterker denken we met jullie reeds na over de toekomstig bedrijf set up, zodat onze installatie toekomstige processen niet tegenwerken. Zijn er toch onvoorziene veranderingen of problemen met de installatie dan staan we je te hulp. Wij staan garant voor een goede werking van onze installaties. (link naar after sales informatie)

After sales service foto

Hoe verschillen wij met de Mobile Coverage Extender van jouw provider?

Mobile Coverage extender
Mercuron gsm-versterker
Meerdere operatoren
Eén operator
Alle operatoren
Tegelijk bellen, sms'en en mobiel internet
4-16 gelijktijdige telefoontjes
Onbeperkt aantal telefoontjes
Technologieën
Enekl voor één technologie
Alle technolgieën (2G, 3G, 4G en 5G)
Hoge geluidskwaliteit tijdens het bellen
X
Kost
Maandelijkse betaling zonder start-up kost
Enkel start up kost
Dekking
200m² tot 1000m²
Onbeperkt
Uitbreidingsmogelijkheden
X
Installeerbaarheid van het systeem
Enkel installeerbaar op plekken met stroom
Enkel stroom nodig voor versterker
Werking buiten België?
X
Ingebouwde redudantie
Nee, enkel 1 frequentieband
Ja, alle frequentiebanden
Werking bij onderbreking of overbelasting van het internet
X
Straling
200 milliwatt
1 milliwat/antenne

Wat vinden onze klanten?

DECA | Facility ManagerDanny Op De Beeck
Read More
Nu is het bedrijf te allen tijden bereikbaar, techniekers en teamleiders zijn altijd bereikbaar en eventuele problemen of bijsturingen kunnen direct doorgegeven worden aan de betrokken personen. Dit alles zorgt mee voor een verbeterd productieproces binnen DECA.
Crematorium PSILON | DirecteurJan Sabbe
Read More
Weinig mensen bellen nog naar onze vaste lijn. Dankzij Mercuron zijn we altijd bereikbaar, zelfs in een betonnen gebouw.
AZ Rivierenland | Manager gebouw en techniekenMarcel Zoons
Read More
Samen met Mercuron werden de plannen overlopen en onderzochten we wat er nodig was om een goede communicatie te voorzien in de verblijfsafdelingen en consultatieruimtes. Met andere woorden hoe te zorgen voor een goede bereikbaarheid van artsen en patiënten.