Profesioneel en veilig internet voor bedrijven

Uitgebreide netwerken vergen een gedetailleerde aanpak op maat. Na een uitvoerige site survey weten wij perfect de noden van jou en jouw gebouw(en). 

Mercuron levert meer dan alleen "wifi"

Monitoring en backups

Indien nodig bouwen wij een volledige back-end op van vereiste netwerkapparatuur. Deze apparatuur laat trouwens ook toe dat het systeem gecentreerd wordt beheerd. On-site en vanop afstand.

allesomvattende wifi en internet

Meten is weten

Tijdens een site survey komen we ter plaatse en meten we het radiospectrum op. Op deze manier kunnen we ons een perfect beeld vormen van het gebouw. Enkel door een site survey uit te voeren, is het mogelijk om een volledig performant en dekkend internet systeem uit te tekenen.

Voor elke toepassing en ongelimiteerd uitbreidbaar

Elke situatie is anders. De apparatuur moet zich dus ook aanpassen. Wij hebben wifi access points die specifiek gemaakt zijn voor hotels, maar tegelijkertijd hebben wij er ook die buiten of in een fabriek kunnen gebruikt worden.

We stellen het systeem op met jullie bedrijfsprocessen, -veranderingen in gedachten. Maak je structurele wijzigingen, bouw je extra bij of verander je van locatie? De evolutie van het bedrijf en het internet verlopen hand in hand zonder enige verrassingen.

Interesse in verbindingen van gebouw naar gebouw? Bekijk dan zeker onze straalverbinding oplossing!

WiFi binnenantennes
Logo Mercuron

Graag een netwerk zonder zorgen?

Hoe gaan we te werk?

Voorstudie

Wij leveren gepersonaliseerd en professioneel advies en bepalen zo wat de beste aanpak voor jouw wifi uitdaging is. Wij komen ter plaatse en bespreken je noden zodat niets over het hoofd wordt gezien.

Site survey

Indien nodig komen wij naar je toe voor verdere metingen. We brengen in kaart wat de juiste aanpak is, meten de ontvangst in detail op en leggen vast waar de apparatuur best geplaatst wordt.

Installatie & indienststelling

De installatie van de bekabeling en de aparatuur nemen wij voor onze rekening. Je systeem wordt op maat geconfigureerd en wij geven je de nodige training.

Dienst na verkoop

Wil je later iets laten aanpassen of doen er zich problemen voor, dan kan je rekenen op onze dienst na verkoop. Wij staan garant voor een goede werking van onze installaties!

Enkele van onze klanten

O'Learys logo
Recticel logo
Global estate group logo
Mediahuis logo
Renson logo
Zabra logo
Ardo Ardooie Logo

Niet enkel wij zijn overtuigd van onze expertise!

DECADanny Op De Beeck | Facility Manager
Read More
Nu is het bedrijf te allen tijden bereikbaar, techniekers en teamleiders zijn altijd bereikbaar en eventuele problemen of bijsturingen kunnen direct doorgegeven worden aan de betrokken personen. Dit alles zorgt mee voor een verbeterd productieproces binnen DECA.
Crematorium UITZICHT | PSILONJan Sabbe | Directeur
Read More
Weinig mensen bellen nog naar onze vaste lijn. Dankzij Mercuron zijn we altijd bereikbaar, zelfs in een betonnen gebouw.
AZ RivierenlandMarcel Zoons | Manager gebouwen en technieken
Read More
Samen met Mercuron werden de plannen overlopen en onderzochten we wat er nodig was om een goede communicatie te voorzien in de verblijfsafdelingen en consultatieruimtes. Met andere woorden hoe te zorgen voor een goede bereikbaarheid van artsen en patiënten.