Een passie voor communicatie, Een liefde voor onze job

Wij zijn Mercuron

7 juni 2013. Xavier Bracke (CEO) en Miguel Pluquet (CTO) beslissen om samen een klein bedrijf uit de grond te stampen. Met hun achtergrond in software en development leek het een goed idee om websites te ontwikkelen. Tot één bepaalde klant een simpele, albeit uitdagende vraag stelde. Namelijk: “hebben jullie toevallig ook een oplossing om het gsm-signaal in mijn gebouw te verbeteren?”. 10 jaar verder en we zijn momenteel de marktleider op het vlak van operator onafhankelijke gsm-versterking.

Groepsfoto van Mercuron
Techniekers vertalen hun expertise naar blogs

Ondertussen is het team versterkt met ingenieurs, administratief medewerkers en techniekers die dag en nacht in de weer zijn om onze oplossingen te bedenken, uit te tekenen, installeren en onderhouden. Onze in house kennis zorgt ervoor dat wij voor elk probleem met een gepaste en op maat gemaakte oplossing kunnen komen.

Dus hoe omschrijven we ons vandaag de dag? Mercuron is een Belgische onderneming die zich volledig heeft gespecialiseerd in draadloze technologieën, met name gsm, wifi, ASTRID en Personal Mobile Radio’s (PMR), met diensten van advies tot volledig geïnstalleerde oplossingen. We zijn vooral actief in België maar hebben ook klanten in Nederland en Luxemburg.

Mercuron logo
We dragen onze klanten op onze handen

Mercuron heeft een enorm diverse klantenportefeuille. Specifiek door onze producten, waarbij vooral gsm-versterking speelt, is elk gebouw een potentiële klant voor ons. Wij werken enerzijds direct voor de eindklant maar werken verder ook in opdracht van verschillende bouwbedrijven, studiebureau’s en architectenbureau’s.

Wij werken voor zowel bedrijven, overheid als voor particulieren en zijn actief in diverse sectoren.

Gumption Group

Co-create the future

Mercuron maakt deel uit van de Gumption Group, wat maakt dat wij via onze mede-members beroep kunnen doen op tal van expertises. Op deze manier kunnen we als bedrijf een nog accuratere service verlenen. Daarnaast zorgen de central services van Gumption ervoor dat wij ons meer kunnen focussen op onze klanten en onze core, uw noden in de draadloze communicatie aanpakken.

Ontdek meer over gumption →

Gumption en Mercuron logo

Wat hebben we tot nu toe verwezenlijkt?

+ 0
Projecten
+ 0
Antennes
+ 0
Tevreden werknemers
+ 0
aan communicatie voorzien

Ontdek onze Mercuronians

Enkele van onze klanten