Wij verzorgen gsm, wifi en ASTRID voor jouw projecten​

Je kan op ons rekenen!

Voorstudie

Op basis van een plattegrond en eventueel extra gegevens kunnen wij een voorstudie uitvoeren. Voor gsm en ASTRID gaan we steeds uit van een worst case scenario. Eenmaal het gebouw er staat kan blijken dat er geen versterking nodig is en dus ook geen installatie moet worden voorzien.

Site Surveys

Eenmaal een gebouw er staat (lees: lucht en waterdicht is) dan kunnen wij een site survey uitvoeren. Hiermee bepalen we de huidige status van de binnenkomende signalen, en kunnen we accuraat bepalen wat nodig is om een goede dekking te voorzien.

Bouwfase

Ons betrekken in de bouwfase heeft voordelen voor ons als voor jullie. In eerste instantie zal de bekabeling efficiënter kunnen gebeuren waardoor de werkkost, net als de hoeveelheid gebruikte kabel, beperkt kan worden. Dit resulteert dan logischerwijze in een aantrekkelijker kostprijs.

A tot Z

Van start tot eind zorgen wij dat alles wordt geïnstalleerd en werkt. Meer nog, na de finale indienststelling zorgen wij voor een continue werking van onze apparatuur. Onze monitoring systemen zorgen ervoor dat wij proactief eventuele storingen kunnen opzoeken en behandelen.

Alles is zeer vlot verlopen. Bij veel leveranciers merken we dat we achter hen moeten zitten, maar dat hadden we bij Mercuron helemaal niet. Alles is zeer vlot verlopen. Absoluut geen opmerkingen.

Annick Van Hyfte - Zabra Real Estate

Waarom partneren met Mercuron?

Beton en cement dat het gsm-*signaal tegenhoudt

Betrouwbaarheid & kennis

Als marktleider in enterprise gsm-versterking weten wij als geen ander hoe we concrete metingen moeten uitvoeren en wat elk van onze klanten precies nodig heeft. Je wilt dat de antennes niet opvallen? Check! Je wilt bepaalde ruimtes versterken en andere ruimtes isoleren? Check! Hoe jij het ziet is hoe wij het zullen leveren.

Hier bij Mercuron beschouwen we ons als RF-experts. Dit betekent dat je met elke vraag omtrent het gsm-signaal, Wifi, ASTRID en zelfs PMR’s bij ons terecht kan. Als je nu reeds met een vraag zit, aarzel niet om ons te bellen op het nummer 093950682

Laten we jouw gebouw ook verbinden!

Dankzij een vrijblijvende site survey van jouw gebouwen, kunnen wij op maat onze installatie berekenen. Dit komt zowel voor jou als voor ons voordeliger uit.

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Nieuwbouwen hebben inherent een probleem met het binnenlaten van signalen. Het gsm-signaal is hier geen uitzondering op en dit zal enkel verslechteren met de komst van 5G. Frequenties gaan omhoog en signaal werend bouwmaterialen als beton en metaal zijn vandaag worden meer en meer gebruikt.. De enigste oplossing voor een werkend indoor gsm-signaal is een provider onafhankelijke oplossing die alle providers en alle technieken tegelijkertijd versterkt. Ook interessant is de mogelijkheid om gsm en ASTRID te combineren om zo een betere prijs te krijgen voor beide.

Wifi

Wifi is een noodzaak geworden over de laatste jaren. Zeker voor bedrijven zal Wifi een inherent onderdeel uitmaken van het lastenboek. Met Mercuron als partner kan je dit vakje al aanvinken.

ASTRID

Bij nieuwe gebouwen kan je op voorhand vaak al weten of je aan de voorwaarden voldoet om een minimale ASTRID dekking te garanderen. Door ASTRID op voorhand te plannen en eventuele te combineren met onze gsm-versterking, zal je een aantal kosten kunnen besparen.

Wie ging jou voor?

Christiaens bouwonderneming logo

Voor bouwonderneming Christiaens hebben we één van hun nieuwbouwprojecten voorzien van een signaal. Door de steeds hogere isolatienormen en eigenaars die de nieuwste materialen en technologieën willen, zien we vaak een gebrek aan “indoor signaal” bij nieuwbouw projecten. Dit is iets waar wij perfect bij kunnen helpen. Zowel voor huidige technologieën, als toekomstige.