Een kantoor zonder bereik is als een café zonder bier

Featured image van de kantoren pagina

Het kantoor is vaak de centrale hub waar alle communicatie passeert. Is jouw kantoor hier het struikelblok, dan zal je dat voelen in alle processen van het bedrijf. Zowel Wifi als een degelijk gsm-signaal zijn noodzakelijk voor de continuïteit van het bedrijf. Het ene kan niet zonder het andere. Zeker in een kantoor is de wisselwerking tussen beide een sleutelonderdeel. Een goed voorbeeld zijn de sales die moeten bellen met hun prospecten, maar soms ook het wifi netwerk gebruiken om bv. een videocall te faciliteren.

Naast het feit dat Wifi en Gsm twee systemen op zich zijn, toch kunnen ze voor elkaar als plan B fungeren. Wanneer er zich storingen op het wifi-netwerk voordoen, dan kunnen de meeste taken worden overgeschakeld op het mobiele netwerk en omgekeerd.

Voor meer informatie over onze diensten aan kantoren kan je ons contacteren via het contactformulier!

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Niet enkel jouw medewerkers, maar ook alle klanten (ongeacht de provider) zullen van een stabiel en sterk gsm-signaal beschikken. Onze apparatuur versterkt alle technologieën tegelijkertijd. Terwijl jij belt zal een ander geen problemen hebben met het surfen over 4G. Het aantal gebruikers dat tegelijkertijd wordt versterkt is ongelimiteerd.

Wifi

Met Mercuron Wifi verzorgen we een constante Wifi stroom op maat van jouw noden. Het kantoor en daarbuiten voorzien we van een Wifi signaal dat later perfect uitbreidbaar is. Meer nog, wij voorzien een volledige back-end met monitoring zodat we eventuele storingen op het netwerk efficiënt kunnen oplossen. Voor continuïteit ben je bij Mercuron aan het juiste adres.

ASTRID

Net als het gsm signaal, belemmeren de hoge isolatienormen ook de ASTRID-signalen. ASTRID zorgt voor een goede communicatie tussen de hulpdiensten waardoor een goede dekking verplicht is.

Samen verbinden we alle kantoren!

Logo Mercuron

Wie ging jou voor?

Mediahuis logo
Orsi academy logo