Veiligheid en bereikbaarheid gaan hand in hand

Featured image van de parking en garage pagina

We kennen het allemaal, eenmaal we die ondergrondse stadsparking binnen rijden verliezen we het signaal. Wat als we jou zeggen dat we hier een oplossing voor hebben? Zowel Gsm– als ASTRID signalen krijgen wij zonder problemen tot in jouw parking.

Een plek zonder gsm-signaal is gegarandeerd minder veilig dan een plek met een werkend signaal. Denk maar aan een nachtelijke ondergrondse parking waar iemand zich verongelukt en vervolgens de hulpdiensten niet kan bellen door het ontbreken van een signaal. Denk dus na over veiligheid in jouw gebouw en zorg dat je overal bereikbaar bent.

Voor meer informatie over onze diensten kan je ons bellen of ons contacteren via het contactformulier!

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Industriële processen die 24 op 7 lopen kunnen geen onderbreking veroorloven. Een gestroomlijnd communicatieproces over het mobiele netwerk is dan een goede oplossing. WIj zorgen ervoor dat de gsm-signalen zonder problemen tot bij jouw werknemers geraakt en onze monitoring zorgt ervoor dat eventuele storingen actief of zelfs proactief worden opgelost.

Wifi

Altijd een plus als jouw werknemers of klanten van gratis Wifi kan laten genieten. We bouwen voor jou een volledige back-end bovenop de Wifi-installatie zodat zowel jullie als wij eventuele storingen in het netwerk kunnen oplossen, nog vooraleer iemand er iets van merkt.

ASTRID

Net als het gsm signaal, belemmeren de hoge isolatienormen ook de ASTRID-signalen. ASTRID zorgt voor een goede communicatie tussen de hulpdiensten waardoor een goede dekking verplicht is.

Zorg voor een veilige ondergrondse parking

Logo Mercuron

Wie ging jou voor?

Cordeel logo
Van Der Valk logo