Ouderen en personen in de zorg willen meer dan ooit verbonden zijn met hun naasten

Ouderen man aan het bellen

Met de opkomst van allerhande communicatieplatformen in de zorg en ook ouderen die zich steeds meer verdiepen in smartphones en andere communicatiemiddelen, stijgt de nood aan een stabiele en sterke verbinding. Denk maar aan ouderen in een woonzorgcentrum die met hun kinderen en kleinkinderen willen bellen of patiënten in een ziekenhuis die hun naasten moeten contacteren.

Ben je een beheerder van een ziekenhuis of woonzorgcentrum dan doet de volgende stelling waarschijnlijk een belletje bij je rinkelen: de hoge isolatienormen zorgen ervoor dat er weinig tot geen signalen het bedrijf binnendringen. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat ook gsm en ASTRID signalen moeilijk tot binnen geraken. Hier kunnen wij jou wel een handje bij helpen!

Voor meer informatie over onze diensten aan de zorg kan je ons bellen of ons contacteren via het contactformulier!

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Het gsm-signaal versterken we voor alle providers en alle technieken. Dit betekent dat iedereen, ongeacht bij welke provider of welke generatie gsm ze hebben, bij jou kunnen bellen en surfen. Daarnaast is er geen limiet op het aantal toestellen dat tegelijkertijd van de versterking kan genieten.

Wifi

Niet iedereen heeft een 4G abonnement of zelfs een gsm. Toch, ongeacht de leeftijd, videochatten of surfen de mensen wel eens graag via het internet. We bouwen voor jou een volledige back-end bovenop de Wifi-installatie zodat zowel jullie als wij eventuele storingen in het netwerk kunnen oplossen, nog vooraleer iemand er iets van merkt.

ASTRID

Net als het gsm signaal, belemmeren de hoge isolatienormen ook de ASTRID-signalen. ASTRID zorgt voor een goede communicatie tussen de hulpdiensten waardoor een goede dekking verplicht is.

Samen verbinden we iedereen in de zorg

Logo Mercuron

Wie ging jou voor?

Curando logo

Woonzorgroep Curanda begrijpt dat het communicatie gegeven belangrijk is voor zowel jong als oud. Dankzij onze oplossing zijn patiënten, dienstverleners en bezoekers overal in het gebouw bereikbaar.

AZ Rivierenland is een ziekenhuis dat met hun 3 campussen een kwaliteitsvolle en veilige zorg voor elke patiënt garandeert. Sinds hun start in 1846 doen ze er alles aan om ook de meest innovatie dienst te leveren. Hier kon Mercuron een handje helpen. Het DECT systeem werd ingeruild voor de oplossingen van Mercuron, wat een stabiel signaal garandeerd voor zowel patiënten als artsen.