Een stabiele communicatie voor een steeds evoluerende industriële setting

Featured image van de industrie sector

Verouderde processen moeten plaats maken voor automatisering, IOT, etc. De veranderingen gaan snel, en zonder een tijdige reactie zullen de gevolgen zich laten voelen. Communicatie is hier niet de uitzondering. Oudere systemen zoals Dect en vaste telefonie voldoen niet meer aan de communicatie eisen van het huidige klimaat.

Met het oog op de toekomst en de nabije veranderingen zoals 5G is Mercuron, als één van de pioniers in het gsm-versterking verhaal, perfect in staat om een stabiele en toekomstbestendige communicatie te leveren.

Voor meer informatie over onze diensten aan de zorg kan je ons bellen of ons contacteren via het contactformulier!

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Industriële processen die 24 op 7 lopen kunnen geen onderbreking veroorloven. Een gestroomlijnd communicatieproces over het mobiele netwerk is dan een goede oplossing. WIj zorgen ervoor dat de gsm-signalen zonder problemen tot bij jouw werknemers geraakt en onze monitoring zorgt ervoor dat eventuele storingen actief of zelfs proactief worden opgelost.

Wifi

Altijd een plus als jouw werknemers of klanten van gratis Wifi kan laten genieten. We bouwen voor jou een volledige back-end bovenop de Wifi-installatie zodat zowel jullie als wij eventuele storingen in het netwerk kunnen oplossen, nog vooraleer iemand er iets van merkt.

ASTRID

Net als het gsm signaal, belemmeren de hoge isolatienormen ook de ASTRID-signalen. ASTRID zorgt voor een goede communicatie tussen de hulpdiensten waardoor een goede dekking verplicht is.

Samen verbinden we iedereen in de industrie

Logo Mercuron

Wie ging jou voor?

Deca Packaging logo
Renson Logo