Veel volk? Zorg dan voor een werkend signaal!​

Zwembad

In elke publieke ruimte is er ten allen tijde minstens één persoon die zijn of haar gsm wilt gebruiken. Zorg er dan voor dat die persoon een degelijk signaal heeft. Bij Mercuron voorzien wij een sterk  gsm-, ASTRID– en wifi-signaal voor een ongelimiteerd aantal gebruikers en voor alle providers tegelijk!

Denk ook zeker na over de veiligheid bij het ontbreken van een gsm-signaal. Bij een ongeluk zal het nog zo veel moeilijker worden om snel en efficiënt om hulp te vragen. Een zwembad of sportcentra, waar blessures vaak voorkomen, zal des te veiliger zijn en daarnaast zal het goede bereik zeker geapprecieerd worden.

Voor meer informatie over onze diensten aan de zorg kan je ons bellen of ons contacteren via het contactformulier!

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Iedereen, ongeacht de provider, van een perfect gsm-signaal voorzien? Dat kan! Met de Mercuron multiprovider oplossing zijn afgebroken oproepen en frustrerende telefoontjes verleden tijd.

Wifi

Zowel privé als publieke wifi netwerk voorzien wij voor kleine tot grote openbare gebouwen en sportcentra. (lees: het is reeds aangetoond dat een publiek wifi netwerk steeds minder en minder wordt gebruikt vanwege de lagere beveiligingsgraad. MEt verkiest steeds vaker 4G boven Wifi in publieke ruimtes.)

ASTRID

Publieke ruimtes zullen vaak moeten worden voorzien van een degelijke ASTRID-dekking. Heb je van de overheid zo’n oproep tot ASTRID gekregen? Contacteer ons dan voor een duurzame oplossing aan een goede prijs.

Samen verbinden we iedereen!

Logo Mercuron

Wie ging jou voor?

Gemeente OOstkamp
Gemeente Maldegem