Niet enkel jongeren willen, meer dan ooit, met elkaar verbonden zijn

Scholen en overheidsgebouwen

Een degelijk gsm-signaal in scholen en overheidsgebouwen is niet enkel goed voor de veiligheid, maar het versterkt ook de tevredenheid van leerlingen, werknemers en voorbijgangers.

Naast een sterk indoor gsm-signaal kunnen wij ook een volledige wifi installatie op maat leveren. Met een site survey meten we uit wat de benodigdheden zijn voor jouw pand en op basis daarvan geven we een aanbeveling en installatie op maat.

Liever eerst een gesprek om jouw noden in detail te bespreken? Aarzel dan niet om ons een seintje te geven.

Voor meer informatie over onze diensten aan de zorg kan je ons bellen of ons contacteren via het contactformulier!

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Iedereen, ongeacht de provider, van een perfect gsm-signaal voorzien? Dat kan! Met de Mercuron multiprovider oplossing zijn afgebroken oproepen en frustrerende telefoontjes verleden tijd.

Wifi

Zowel privé als publieke wifi netwerk voorzien wij voor kleine tot grote openbare gebouwen en scholen. (lees: het is reeds aangetoond dat een publiek wifi netwerk steeds minder en minder wordt gebruikt vanwege de lagere beveiligingsgraad. Men verkiest steeds vaker 4G boven wifi in publieke ruimtes.)

ASTRID

Publieke ruimtes zullen vaak moeten worden voorzien van een degelijke ASTRID-dekking. Heb je van de overheid zo’n oproep tot ASTRID gekregen? Contacteer ons dan voor een duurzame oplossing aan een goede prijs.

Samen verbinden we iedereen!

Logo Mercuron

Wie ging jou voor?

Gemeente Gooik logo
Pvda (partij van de arbeid) logo