Een goede dekking in je winkel is nog nooit zo belangrijk geweest​

feutured image van de retail industrie

De always on cultuur verspreid zich steeds verder doorheen de wereld. Ook de retail kan hier niet aan ontsnappen. Vandaag de dag willen klanten tijdens hun winkelbezoek gebruik maken van hun smartphone. Ook veel retail zaken spelen op deze trend in. Zo zijn er QR codes die je meer informatie kunnen verschaffen over bepaalde goederen en is er een evolutie van materiële klantenkaarten naar online formaten, die een smartphone gebruiken als medium. Een goed gsm of Wifi signaal is noodzakelijk voor de klantentevredenheid en de continuïteit.

Voor meer informatie over onze diensten aan de zorg kan je ons bellen of ons contacteren via het contactformulier!

Hoe kunnen we je helpen?

Gsm-signaal versterking

Het gsm-signaal versterken we voor alle providers en alle technieken. Dit betekent dat iedereen, ongeacht bij welke provider of welke generatie gsm ze hebben, bij jou kunnen bellen en surfen. Daarnaast is er geen limiet op het aantal toestellen dat tegelijkertijd van de versterking kan genieten.

Wifi

Geef jouw klanten een premium ervaring. Gratis WiFi is voor de klant geen noodzaak, maar het kan wel de reden zijn dat ze terug komen. Zowel jij als wij kunnen overal een de volledige back-end. Op die manier kunnen eventuele storingen, nog vooraleer je klanten er iets van beseffen, snel worden afgehandeld.

Laten we jouw winkel ook verbinden!

Logo Mercuron

Wie ging jou voor?

Avventura logo
Van Eccelpoel logo