Creamtorium UITZICHT is ten allen tijde bereikbaar

De koer van crematorium UITZICHT

Wie is Psilon en het crematorium UITZICHT?

Logo van crematorium UITZICHT

Psilon is een samenwerking van 22 gemeenten uit de regio Zuid-West-Vlaanderen. Hun reden van bestaan? Het overnemen van alle activiteiten inzake crematies in deze gemeenten. Het Crematorium UITZICHT is het eerste gebouw onder de leiding van deze groep en werd door ons verzekerd van een indoor gsm-signaal.

Crematorium UITZICHT is elke dag operationeel. De verantwoordelijken worden dagelijks gebeld door begrafenisondernemers en families, die een uitvaartdienst willen voorbereiden. Het crematorium is grotendeels ondergronds verscholen en omgeven door wanden van beton. Hierdoor kwam nagenoeg geen gsm-signaal binnen en waren ze enkel bereikbaar via de vaste lijn. De beheerders van het crematorium merkten op dat in de verloop der tijd minder gebruik werd gemaakt van de vaste lijn en dat mensen liever naar de gsm bellen.

De koer van crematorium UITZICHT

Crematorium uitzicht kiest voor expertise en vakmanschap

Dankzij ons kennis van het radio spectrum en onze nauwkeurige apparatuur kunnen we exact bepalen op welke plaatsen er een gsm-signaal ontvangen zal worden, voor en na de plaatsing van een versterker. Na een eerste analyse van het gebouw (site survey) bepaalden we de signaalsterkte in en buiten het gebouw. Op basis van deze resultaten berekende we de benodigde versterking.

Psilon kreeg het warm van Mercuron dankzij

Onze flexibiliteit

Sommige ruimtes mogen geen signaal ontvangen

Aan de binnen antennes die grenzen aan deze ruimtes werd de output gelimiteerd, zodat het signaal niet binnendringt.

Tijdens ceremonies mogen we niet werken

De werkmomenten en -tijden werden op voorhand zeer goed afgesproken. We respecteerden deze tijden steeds, waardoor we geen last veroorzaakten voor bezoekers of personeel van het crematorium.

Het resultaat?

De gewenste ruimtes ontvangen nu een constant gsm-signaal en de andere ruimtes, zoals de ceremoniezaal, ontvangen nog steeds geen signaal. De ceremonies kunnen doorgaan zonder invloeden van buitenaf, maar het bestuur en de begrafenisondernemers in de wachtruimtes zijn steeds bereikbaar.

Samen brengen we een slecht signaal het vuur aan de schenen