Elke woning verdient een goed gsm-signaal

We geven je enkele voorbeelden van particulieren die een gsm-versterking bij ons hebben aangekocht. De eerste case is een minimum dat wij aan particulieren kunnen leveren.

Case: woning zonder signaal

Een van onze klanten zette een nieuwbouw die fungeerde als woning en bureau. In het bureau en in de living was er geen gsm-signaal. Dit kwam onder meer door de bosrijke omgeving en goede isolatie.


Wat hield onze oplossing in?

  • Antenne op het dak
  • Versterker in de garage
  • Vanuit de garage doorboringen naar het valse plafond in de gang
  • Een (onzichtbare) antenne in het valse plafond


Resultaat?

Living, keuken en bureau hebben nu een perfecte dekking. Ook het aanpalende schoonheidssalon van de vrouw (waar ook een minder goed signaal was) heeft dankzij onze installatie een perfect signaal.

+/- 120m²

€4500 excl. BTW

Voordelen

Gsm versterking voor elke technologie (2G, 3G, 4G & 5G)

Onze apparatuur versterkt elke technologie, op deze manier kan elk apparaat (ook oudere gsm’s) genieten van de versterking.

Geen beperking op gelijktijdige gesprekken

Het aantal personen dat tegelijkertijd de gsm-versterking kan gebruiken is niet gelimiteerd. Ook is er geen limiet op het type van gebruik. Of dat nu bellen, op internet surfen of sms'jes versturen is, al deze technologieën worden tegelijkertijd versterkt.

Ontvang elke Europese operator

Onze technologie werkt met alle operatoren. Meer nog, we versterken het gsm-signaal voor alle operatoren tegelijkertijd.

Case: landhuis met conciërge woning

Een klant heeft een landhuis, dat omringd is door een bos en zeer afgelegen is (je moet coördinaten ingeven in Google maps om de locatie te vinden). Nergens in de woning was een signaal te bespeuren. Zelfs buiten de woning heb je geen bereik.

Wat hield onze oplossing in?

  • Antenne op het dak (gericht naar de dichtstbijzijnde zendmast)
  • 2 versterkers
  • 6 binnen antennes (beneden en boven verdieping)


Resultaat?

Binnen is er een perfecte ontvangst, maar buiten is er nog steeds geen bereik. 

De ligging van de woning zorgt er ook voor dat ze geen internet en tv aansluiting hebben. Dankzij onze oplossing kan tv en internet over het 4g netwerk lopen.

+/- 800m²

€10.000 excl. BTW

Hoe gaan we te werk?

Pijlen naar beneden

Site survey

Tijdens deze site survey bepalen we de technische setup van onze installatie.

Installatie en indienststelling

Wij bieden een totaaloplossing, Dit betekent dat de volledige installatie, inclusief de plaatsing van de kabel en installatie, door ons wordt uitgevoerd. 

Dienst na verkoop

 Zijn er onvoorziene veranderingen of problemen met de installatie dan staan we je te hulp. Wij staan garant voor een goede werking van onze installaties.

After sales service foto