Mobile Coverage Extender vs. Mercuron

Het is niet altijd evident om de juiste oplossing te vinden. Ingewikkelde materie, zoals het gsm-signaal, maken deze keuze niet makkelijker. Dankzij onze unieke oplossing is Mercuron tot op heden marktleider in België.

Vele bedrijven merken problemen op omtrent het gsm-signaal in hun gebouw en gaan op zoek naar een oplossing. Eén van de eerste oplossingen die gevonden wordt is de Mobile Coverage Extender van de provider zelf. Deze bieden vaak een goede oplossing voor particulieren, maar schieten te kort als toepassing voor ondernemingen. Hieronder maken we duidelijk waarom de gsm-versterking van Mercuron de juiste keuze is voor jouw bedrijf.

Bellen aan het raam door te wweinig dekking met een mobile coverage extender

Wat is een Mobile Coverage Extender?

Een Mobile Coverage Extender is een mini antenne die je steeds van de eigen provider moet aankopen of huren. Het toestel versterkt bijgevolg enkel het signaal van de operator en vaak ook maar één technologie (3G). Dit betekent dat klanten met een andere provider nog steeds een slechte ontvangst zullen hebben. De kosten verschillen van provider tot provider. Waarom is de dienst van Mercuron beter voor jou?

*Als één van de beschikbare frequenties in België uitvalt, dan kunnen we nog steeds gebruik maken van andere frequenties.

Graag meer informatie over onze oplossing?